Kapela MIRAI má novinku summer love, naživo ju zahrá na veľkolepom Arena Tour!

NETKY.SK • 28 November 2023, 09:35 • 2 min
Kapela MIRAI má novinku summer love, naživo ju zahrá na veľkolepom Arena Tour!

Nový album, nový song a vypredané turné! To je najpopulárnejšia česká kapela MIRAI, ktorá po dvojročnej pauze prichádza s novým, v poradí štvrtým albumom. Jeho titulnú skladbu summer love posielajú MIRAI do sveta aj s videoklipom a tešia sa na fanúšikov vo veľkých halách. Obľúbená štvorica nedávno odštartovala turné v Ostrave. Ich Arena Tour ponúka nezabudnuteľný zážitok a veľkolepú show, ktorá v česko-slovenskom prostredí nemá konkurenciu!

slovakia

left justify in out

Mirai Navrátil, Šimon Bílý, Tomáš Javůrek a Michal Stulík svojich priaznivcov opätovne zásobujú novou hudbou. Nový album MIRAI vyjde už v prvej polovici budúceho roka. Obľúbená popová kapela teraz odhaľuje ústredný track pripravovanej štúdiovky s názvom summer love.

 

Vlastne to nie je letný song, aj keď sme ho napísali na sklonku leta. Je to chillová vec, pri ktorej ma proste baví vibe. Nikam sa neponáhľa, na nič sa nehrá a cítim z nej ľahkosť,“ predstavuje song frontman kapely Mirai Navrátil.

 

Pozitívne ladený hit s romantickým podtónom vznikal už tradične v spolupráci s jedným z najžiadanejších producentov Ondřejom Fiedlerom.

 

Napísali sme tu vec s fiedlerskim v jeho rodnom Liberci u Paulieho Garanda v štúdiu, keď sme mu nechtiac zrútili ping-pongový stôl,“ pokračuje Mirai.

Ako napovedá názov, témou je láska, ktorá z letného romániku prerástla do niečoho vážnejšieho. O réžiu videoklipu sa ako obyčajne postaral Ondřej Kudyn.

 

Máme dve novinky, ale jednu si vypočujete až priamo v aréne na turné. Každá bude dosť iná. Na novom albume bude kopec starých aj nových MIRAI. Je to štvrtý album a proste si trošku robíme, čo chceme a čo nás baví. To sme asi robili vždy, ale mám pocit, že ten level slobody je teraz ešte ďalej. Len tadeto, mám pocit, vedie cesta k tomu to udržať roky, proste sa tou hudbou baviť. Myslíme, že to bude baviť aj vás!“ komentuje kapela MIRAI.

 

summer love je už druhým songom z nového a dlho očakávaného albumu, ktorý kapela poňala neobvyklým spôsobom.

Zhruba každú tretinu albumu nahrávame v inej krajine. Začali sme v Berlíne, pokračovali sme v Ríme a posledné štádium nás ešte len čaká a rozhodujeme sa, kde ho nahráme. Chceme si to robiť pekné, lebo celkovo toho času na samotnú hudbu moc nie je a keď spolu bývame niekde na byte, chate, v štúdiu, tak je ten focus na muziku úplne inde,“  popisuje Mirai Navrátil.

 

Podľa vynaloženého úsilia pri nahrávaní môžeme tušiť, že MIRA.I chystajú niečo výnimočné. Rádiový refrén piesne summer love, nekonvenčný song dopis, ale aj známe hity ako „Volám“ alebo „Vedle tebe usínám“ zaznejú naživo na Arena Tour po českých hokejových halách, ktoré odštartovalo 17. novembra koncertom v Ostrave. Obľúbená štvorica ho zakončí vypredaným obrovským koncertom 30. novembra v O2 Aréne v Prahe, ktorú kapela minulý rok vypredala dokonca dvakrát.

 

Viac na :
www.miraimusic.cz
www.instagram.com/miraimusic/
www.facebook.com/kapelamirai/
www.tiktok.com/@miraimusic



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nora Krchňáková
NK Factory, Zdroj titulná foto: Lukáš Matoušek
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies