V Trnave pokračoval súd s Yegorovom, vypovedali dvaja svedkovia

NETKY.SK • 18 Jún 2013, 15:45 • 2 min
V Trnave pokračoval súd s Yegorovom, vypovedali dvaja svedkovia

Trnava 28. júna (TASR) – Na Okresnom súde v Trnave dnes pokračovalo pojednávanie s Volodymyrom Yegorovom, označovaným za bossa ukrajinsko-slovenského gangu.

slovakia

left justify in out

Pojednávanie sa týka trestného činu vraždy spolumajiteľa erotického salónu Dallas v Galante Miloša Žilineka z roku 1999, kde mal Volodymyr Yegorov figurovať ako objednávateľ. Na pojednávanie boli, ako TASR informovala zastupujúca hovorkyňa Krajského súdu v Trnave Viktória Kurucová, predvolaní šiesti svedkovia, z nich sa dostavili iba dvaja. Volodymyr Yegorov dnes nevypovedal, kládol svedkom otázky. 

"Jeden svedok vypovedal k vyšetrovaniu prípadu a druhý sa vyjadroval k skutku, pretože bol prítomný v čase streľby v erotickom salóne, hoci nebol priamym svedkom udalostí. Pojednávanie bolo odročené na 16. a 18. júla, kedy majú byť vypočutí pravdepodobne šiesti svedkovia, medzi nimi aj jeden utajený svedok," uviedla Kurucová.

Volodymyr Yegorov je na Slovensku obžalovaný v troch prípadoch z ôsmich vrážd. Právoplatne bol odsúdený iba za prípad kradnutých áut a legalizácie príjmov z trestnej činnosti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies