V tíme Anglicka sa šíri vírus: Walcott out, Sturridge otázny

NETKY.SK • 11 September 2012, 12:03 • 2 min
V tíme Anglicka sa šíri vírus: Walcott out, Sturridge otázny

V tíme Anglicka sa šíri vírus Walcott out, Sturridge otázny - Futbal LONDÝN – Tréner anglickej reprezentácie, Roy Hodgson, sa pred svojou premiérou na Wembley ocitol v ťažkej pozícii. V tíme sa totiž vyskytol nejaký vírus.

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN – Tréner anglickej reprezentácie, Roy Hodgson, sa pred svojou premiérou na Wembley ocitol v ťažkej pozícii. V tíme sa totiž vyskytol nejaký vírus.

Theo Walcott bol poslaný domov, zatiaľ čo Daniel Sturridge bol umiestnený do karantény v tímovom hoteli v nádeji, že sa tým zabráni ďalšiemu šíreniu vírusu v tíme Anglicka pred kvalifikačným zápasom na MS 2014 proti Ukrajine.
Absencia Walcotta znamená, že Hodgson prišiel už o 12 hráčov kvôli chorobe alebo úrazu a včera musel narýchlo povolať dvoch nových hráčov, 17-ročného Raheema Sterlinga z Liverpoolu a Adama Lallana zo Southamptonu. Hodgson to urobil s vedomím, že prípadná strata Sturridgea by spôsobila, že v dnešnom zápase by na lavičke náhradníkov sedeli iba štyria náhradníci (Walker, Welbeck, Carrick a Cahill).

"Theo v nedeľu trénoval a nič mu nebolo," povedal Hodgson. "V pondelok ráno však už bol vážne chorý a musel byť poslaný domov. Sturridge je stále monitorovaný. Myslíme si, že bude v poriadku. Trénoval aj napriek týmto žalúdočným kŕčom a sťažoval sa na ne, ale tréning dokončil.  Včera sa prebudil s rovnakými žalúdočnými kŕčmi, aj keď to bolo už o niečo lepšie, ale lekár nám odporučil, aby sme ho z tréningu vynechali."

Povolanie mladého Sterlinga a záložníka zo Southamptonu do reprezentácie môže poukazovať aj na fakt, že Anglicko začína trpieť nedostatkom kvalitných hráčov v čoraz viac kozmopolitnejšej Premier League.

Dnes sa Hodgson bude snažiť nadviazať na presvedčivé víťazstvo svojich zverencov v Moldavsku, avšak s výrazne oslabeným tímom. Okrem zraneného Rooneyho, Wilshera a Ashleyho Colea, ktorí v Moldavsku nehrali, bude chýbať aj John Terry, Theo Walcott a otázny je aj štart Daniela Sturridgea.
Ukrajina sa ukázala ako ťažký súper už na Euro 2012, a dnes budú znamenať oveľa väčšiu prekážku ako Moldavsko.

"Sú silní, fyzicky silný a atletický, takže sme si plne vedomí toho, že tento zápas bude pre nás úplne iný," povedal Hodgson. "Nemôžem poprieť to, že strata hráčov ako Terry a Walcott, pre nás znamená problém."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies