V Srbsku havaroval autobus s českými turistami, traja sa vážne zranili

NETKY.SK • 15 Júl 2013, 18:50 • 2 min
V Srbsku havaroval autobus s českými turistami, traja sa vážne zranili

BELEHRAD - Autobus s českými turistami havaroval na diaľnici juhovýchodne od srbského Belehradu. Záchranári previezli do nemocnice troch vážne zranených a dvoch ľahko. Informovala o tom srbská televízia RTS, podľa ktorej autobus narazil do odstaveného nákladného auta.

slovakia

left justify in out

Vážna nehoda sa stala v noci na pondelok okolo štvrtej hodiny neďaleko obce Mihajlovac, keď sa českí turisti vracali z poznávacieho zájazdu v Turecku. Srbská televízia RTS uviedla, že autobus s 19 českými občanmi narazil na diaľnici z Belehradu do Niše do nákladného automobilu, ktorý viezol drevo. Medzi tromi vážne zranenými sú sprievodca a vodič autobusu, jeden z mužov je dokonca v kritickom stave.

Vodiča nákladného auta, ktorý zrejme nehodu zavinil, drží teraz polícia vo vyšetrovacej väzbe. Údajne totiž nechal neosvetlený kamión v odstavnom pruhu a opustil ho, uvádza český portál iDNES.cz.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies