V Soligorsku hrozili hráči bojkotom zápasu

NETKY.SK • 17 Október 2013, 14:22 • 2 min
V Soligorsku hrozili hráči bojkotom zápasu

SOLIGORSK - Bieloruský hokejový klub Šachťar Soligorsk má veľké finančné problémy a hráči hrozili bojkotom piatkového stretnutia najvyššej súťaže s Vitebskom. Hokejisti požadujú vyplatenie miezd, ktoré im chýbajú od augusta. V opačnom prípade vraj nenastúpia na súboj s Vitebskom. V úvode sezóny pôsobili v Soligorsku aj Slováci Ondrej Mikula a Richard Lelkeš, ale pre finančné problémy klubu z Bieloruska už odišli.

slovakia

left justify in out

"Po skončení zápasu s Chimikom Novopolockom mi po stretnutí v kabíne hráči oznámili, že sú pripravení bojkotovať ďalší duel. Netuším, čo môžem čakať od hráčov, ktorí chodia do práce, ale nedostávajú mzdy," citoval Pressball trénera Andreja Gusova. Vo štvrtok už hovoril kouč v miernejšom duchu. Podľa jeho slov pre Evroradio sa tím rozhodol upustiť od myšlienky bojkotu zápasu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies