V Senci odvolali trénera Tibenského, nástupcom Štellár

NETKY.SK • 15 Október 2013, 13:00 • 2 min
V Senci odvolali trénera Tibenského, nástupcom Štellár

SENEC - Vedenie účastníka druhej najvyššej slovenskej futbalovej súťaže ŠK SFM Senec v pondelok odvolalo trénera Mariána Tibenského. Osudným sa mu stala piatková domáca prekvapujúca prehra 1:3 s nováčikom FK Pohronie Žiar nad Hronom Dolná Ždaňa.

slovakia

left justify in out

"Počas ostatných týždňov sme absolvovali niekoľko diskusií o filozofii a ďalšom smerovaní klubu. Nebolo to dlhodobejšie podľa predstáv, ktoré sme prezentovali na začiatku sezóny po zmenách v klube. Máme pocit, že vedenie a tréner nie sú na rovnakej vlnovej dĺžke. Ďalším dôvodom bol aj neuspokojivý herný prejav, ktorého výsledkom bola klesajúca návštevnosť. Po piatkovom zápase sme začali riešiť zmenu trénera a v pondelok ráno sme po dohode ukončili spoluprácu s trénerom Tíbenským," uviedol pre oficiálnu stránku Senca prezident ŠK SFM Denis Martin.

Novým trénerom klubu sa stal úspešný kouč staršieho dorastu Andrej Štellár. "Všetko sa to zbehlo narýchlo, dostal som ponuku a rozhodol som sa ju prijať. Preberám mužstvo v ťažkej situácii, ale nebojím sa toho. Dostal som šancu a budem sa snažiť ju využiť. Moje vízie sú jednoznačné - chcem, aby mužstvo zlepšilo herný prejav a pritiahlo seneckého diváka späť na štadión," vyjadril sa Štellár.

Senčania mali vynikajúci vstup do ročníka 2013/2014, z úvodných piatich duelov vyhrali štyri, prvá prehra prišla v 6. kole s Bardejovom. V nasledujúcich siedmich vystúpeniach získal klub od Slnečných jazier len šesť bodov. Po 13. kolách II. ligy je na šiestom mieste so ziskom 19 bodov. Za vedúcou Podbrezovou zaostáva o desať bodov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies