Hegerova blesková reakcia Sulíka nepoteší!

NETKY.SK • 11 Júl 2022, 21:44 • 2 min
Hegerova blesková reakcia Sulíka nepoteší!

BRATISLAVA - Premiér Eduard Heger považuje konanie šéfa liberálov za neprípustné.

slovakia

left justify in out

Potom ako predseda strany Sloboda a Solidarita, zverejnil na sociálnej sieti list, ktorý adresoval premiérovi Hegerovi i všetkým koaličným partnerom, bleskovo zareagoval premiér Heger. 

 

O liste sa dozviete tu: Liberáli berú spiatočku! Richard Sulík: „Na ťahu je premiér."

 

Eduard Heger v statuse Richarda Sulíka vyškolil ako malého chlapca. To, že Sulík list zverejnil a jemu i partnerom ho poslal cez chatovaciu aplikáciu, považuje za minimálne neštandardné.

 

„Prekvapilo ma to o to viac, že sám Richard (Sulík, pozn. SITA) povedal, že mi stanovisko odovzdá osobne. Tento postup považujem za neštandardný, rovnako ako bolo neštandardné, že som sa dozvedel až z médií, že strana SaS vypovedala koaličnú zmluvu. Z takéhoto prístupu predsedu SaS Richarda Sulíka k informovaniu koaličných partnerov o závažných rozhodnutiach sa mi javí, že v skutočnosti mu nejde o hľadanie riešenia za spoločným stolom, ale skôr o snahu viesť predčasnú politickú kampaň s cieľom dosiahnuť lepší volebný výsledok, aký mala SaS vo voľbách v roku 2020,“ napísal na sociálnej sieti predseda vlády.

 

Prečítajte si aj: Erdogan v telefonáte s Putinom a Zelenským: Už stačilo!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies