V Rakúsku zadržali dvoch Slovákov podozrivých z krádeží áut

NETKY.SK • 12 November 2011, 00:22 • 2 min
V Rakúsku zadržali dvoch Slovákov podozrivých z krádeží áut

V Rakúsku zadržali dvoch Slovákov podozrivých z krádeží áut

slovakia

left justify in out

img

Rakúska polícia zadržala vo Schwechate dvoch Slovákov podozrivých z krádeží áut a vlámaní do áut, informovala dnes tlačová agentúra APA.
Po zatknutí vysvitlo, že na jedného z mladíkov už vydali v Klagenfurte v Korutánsku príkaz na vzatie do väzby. Obvinený ušiel policajtom v okrese Wolfsberg skokom cez okno služobnej miestnosti aj s putami na rukách. Jeho komplic ich potom po niekoľkohodinovej práci prepílil.
Slovákov vo veku 17 a 18 rokov zatkli vo Schwechate bezprostredne po krádeži auta na jednom firemnom pozemku. Auto už malo pripevnenú ukradnutú poznávaciu značku a mladíci ho chceli odviezť na Slovensko.
Keď sa zistila pravá totožnosť dvojice, objavil sa aj zatykač z Klagenfurtu, kam oboch zadržaných previezli. Pri výsluchu polícia ďalej zistila, že mladíci v októbri spáchali vo Swechate štyri vlámania do áut a sedem pokusov o krádež áut. Jedno aj naštartovali, ale kvôli technickému defektu skončili na ceste B10.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies