V prvej nominácii Zygmantoviča len dvaja útočníci

NETKY.SK • 30 Október 2014, 13:40 • 2 min
V prvej nominácii Zygmantoviča len dvaja útočníci

MINSK - Dočasný tréner bieloruskej futbalovej reprezentácie Andrej Zygmantovič nominoval na stretnutie proti Španielsku (sobota 15. novembra o 20.45 h v Huelve) v kvalifikácii o postup na ME 2016 do Francúzska a medzištátny prípravný zápas proti Mexiku (utorok 18. novembra o 18.00 h SEČ v Borisove) len dvojicu útočníkov.

slovakia

left justify in out

Sú nimi Nikolaj Signevič z BATE Borisov a Sergej Kornilenko z ruského klubu Krídla sovietov Samara.

 

Päťdesiatjedenročný minský rodák sa stal dočasným nástupcom Georgija Kondratieva, ktorý rezignoval po prehre so Slovenskom 1:3 v októbrovom kvalifikačnom zápase o postup na záverečný turnaj majstrovstiev Európy 2016. Zygmantovič dosiaľ pracoval ako asistent trénera v reprezentácii, predtým koučoval Novosibirsk, Kaunas, MTZ-RIPO Minsk či Dinamo Minsk. 

 

Bielorusko v kvalifikačnej C-skupine z troch vystúpení získalo jediný bod, keď doma nezvládlo duely s Ukrajinou (0:2) ani so Slovenskom (1:3), bodovalo len s Luxemburskom (1:1). 

 

Nominácia bieloruskej futbalovej reprezentácie na stretnutie proti Španielsku (sobota 15. novembra o 20.45 h v Huelve) v kvalifikácii o postup na ME 2016 do Francúzska a medzištátny prípravný zápas proti Mexiku (utorok 18. novembra o 18.00 h SEČ v Borisove): 


Brankári: Jurij Ževnov (Torpedo Moskva/Rus.), Alexandr Gutor (Dinamo Minsk), Sergej Černik (BATE Borisov) 
Obrancovia: Alexandr Martynovič (FK Krasnodar/Rus.), Sergej Politevič (Dinamo Minsk), Alexej Januškevič, Sergej Matvejčik (obaja Šachťor Soligorsk), Denis Poľakov, Alexander Voloďko (obaja BATE Borisov), Maxim Bordačev (FK Rostov/Rus.) 
Stredopoliari: Stanislav Dragun (Krídla sovietov Samara/Rus.), Timofej Kalačev (FK Rostov/Rus.), Sergej Kisľak (Rubin Kazaň/Rus.), Iľja Aleksievič, Michail Gordejčuk (obaja BATE Borisov), Igor Stasevič (Dinamo Minsk), Anton Putilo (Torpedo Moskva/Rus.), Pavel Nechajčik (Tom Tomsk/Rus.), Sergej Krivec (FC Metz/Fr.), Michail Sivakov (Černomorec Odesa/Ukr.), Sergej Balanovič (Amkar Perm/Rus.) 
Útočníci: Nikolaj Signevič (BATE Borisov), Sergej Kornilenko (Krídla sovietov Samara/Rus.) 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies