V pražskom hoteli našli mŕtvu Slovenku a Nemca: Držali za ruky!

NETKY.SK • 15 Máj 2014, 18:41 • 2 min
V pražskom hoteli našli mŕtvu Slovenku a Nemca: Držali za ruky!

PRAHA - Mŕtvy mladý pár objavili vo štvorhviezdičkovom hoteli Elephant hneď vedľa pražskej autobusovej stanice Florenc. Žena (23) a muž (21) ležali na posteli, držali sa za ruky a nejavili žiadne známky života.

slovakia

left justify in out

"Zatiaľ je predčasné špekulovať o príčine smrti. Ide o mladú ženu zo Slovenska a mladého muža z Nemecka. Mali byť nájdení na posteli v hoteli na adrese Na Florenci 29 v Prahe 1, ako sa držia za ruky," uviedol pre denník Právo hovorca českej polície Tomáš Hulan.
     

Zatiaľ nie je jasné, či mal na smrti mladých ľudí podiel niekto iný, teda či boli zavraždení, alebo sa rozhodli tento svet opustiť dobrovoľne.
     

"Po prvej obhliadke tiel zasahujúci lekár predbežne určil ako príčinu smrti intoxikáciu zatiaľ neznámou látkou," uviedla Jiřina Ernestová, hovorkyňa pražskej záchrannej služby.
     

Na objasnení celej udalosti pracujú policajti, lekár, ako aj pražskí kriminalisti, napísal server Novinky.cz.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies