V prázdnej nemocnici ležali hromady mŕtvych tiel

NETKY.SK • 26 August 2011, 16:06 • 2 min
V prázdnej nemocnici ležali hromady mŕtvych tiel

V prázdnej nemocnici ležali hromady mŕtvych tiel

slovakia

left justify in out

img

Desiatky mŕtvych tiel ležali v opustenej nemocnici v jednej zo štvrtí líbyjského hlavného mesta Tripolis po najťažších bojoch, ktoré tento týždeň vypukli medzi líbyjskými povstalcami a jednotkami lojálnymi vodcovi Muammarovi Kaddáfímu. Informovala dnes o tom agentúra AP.
      Štvorposchodová budova nemocnice v tripoliskej štvrti Abú Salím bola v dnešných ranných hodinách úplne prázdna. Kúsky rozbitého skla boli roztrúsené na schodoch, na ktorých boli stopy zaschnutej krvi a rozhádzané lekárske nástroje.
      V jednej z nemocničných miestností bolo 21 tiel. Identita obetí nebola bezprostredne známa. Blízko nemocnice pri miestnom parkovisku sa nachádzala hromada rozkladajúcich sa mŕtvol. Všetky obete boli tmavšej pleti, než je väčšina Líbyjčanov. Kaddáfí verboval bojovníkov zo subsaharskej Afriky, uviedla AP.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies