V Poprade odvolali tretí stupeň povodňovej aktivity

NETKY.SK • 27 Máj 2015, 10:51 • 2 min
V Poprade odvolali tretí stupeň povodňovej aktivity

POPRAD – Mesto Poprad dnes odvolalo tretí stupeň povodňovej aktivity. Ako informoval hovorca mesta Marián Galajda, stalo sa tak na základe odporúčania Povodňovej komisie mesta Poprad.

slovakia

left justify in out

Situácia po minulotýždňových intenzívnych zrážkach je stabilizovaná a podľa komisie už nebezpečenstvo ďalších povodňových škôd nehrozí. „Po odvolaní tretieho stupňa povodňovej aktivity bol vyhlásený druhý stupeň, počas ktorého sa dokončia povodňové záchranné a povodňové zabezpečovacie práce,“ informoval samostatný pracovník ochrany, bezpečnosti a obrany na Mestskom úrade v Poprade Imrich Kisel.

 

Tretí stupeň povodňovej aktivity vyhlásil popradský primátor Jozef Švagerko večer 20. mája. Po prívalových dažďoch vtedy zaplavilo Kukučínovú ulicu a priľahlé domy v mestskej časti Stráže pod Tatrami. Voda z Hozeleckého potoka zaplavila futbalové ihrisko. V úseku Strážske námestie a Kukučínová ulica bol poškodených chodník pre peších a cestná kanalizácia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies