V Nórsku chcel uniesť autobus: Dobodal vodiča aj cestujúcich!

NETKY.SK • 5 November 2013, 06:24 • 2 min
V Nórsku chcel uniesť autobus: Dobodal vodiča aj cestujúcich!

OSLO - Vodiča autobusu a dvoch cestujúcich dnes dobodal muž, ktorý sa pokúsil uniesť diaľkový autobus v Nórsku. Polícia podozrivého páchateľa zatkla, jeho motív zatiaľ nie je známy, uviedla tlačová agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Diaľkový autobus dopravnej spoločnosti Valdresekspressen bol na ceste z mesta Ardal k jazeru Tyin, keď došlo k strašnému činu. Na mieste boli ako prví vodiči iných áut. Nakoľko autobus stál na okraji cesty, mysleli si, že mal poruchu alebo nehodu.

Svedok pre televíziu TV2 povedal, že videli jednu osobu v autobuse a mysleli si, že sa pokúša vyjsť. Potom však zbadali, že sa oháňa nožom a pochopili, že ide o celkom inú situáciu. Ešte pred príchodom polície dorazili k autobusu hasiči a zadržali podozrivého páchateľa. Muž má približne 50 rokov a nie je nórskeho pôvodu. Podľa policajtov bol zranený a previezli ho do nemocnice. Polícia sa nevyjadrila k tomu, či páchateľ cestujúcich v autobuse poznal. Nepredpokladá sa ani, že by vo vozidle boli aj ďalší pasažieri.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies