Vodiči pozor! V noci z piatka na sobotu úplne uzavrú Prístavný most , obchádzka povedie cez most Apollo

NETKY.SK • 22 September 2023, 16:00 • 2 min
Vodiči pozor! V noci z piatka na sobotu úplne uzavrú Prístavný most , obchádzka   povedie cez most Apollo

Národná diaľničná spoločnosť apeluje na motoristov, aby dodržiavali obmedzenia súvisiace s opravnými prácami, a to najmä rešpektovanie rýchlostných limitov.

slovakia

left justify in out

Diaľnicu D1 na Prístavnom moste v Bratislave od piatka (22. 9.) 23.00 h do soboty (23. 9.) do 5.00 h úplne uzavrú. Dôvodom sú geodetické merania.

"Doprava bude vedená cez obchádzkovú trasu po D1 výjazd Bajkalská/Komárno, smer Prístavná, Most Apollo, cesta I/2 a v opačnom smere. Alternatívna trasa obchádzky povedie po R7, D4 smer Viedeň a D2 smer Bratislava a v opačnom smere," vysvetlila hovorkyňa.

NDS apeluje na motoristov, aby dodržiavali obmedzenia súvisiace s opravnými prácami, a to najmä rešpektovanie rýchlostných limitov. Prosí aj o obozretnosť a ohľaduplnosť voči svojim pracovníkom v teréne. "Najčastejším dôvodom nehôd, často aj smrteľných, je totiž práve nepozornosť alebo nerešpektovanie predpísanej zníženej rýchlosti," dodala hovorkyňa.

Pozor na ďalšie obmedzenia v Bratislave

V mestskej časti Ružinov v Bratislave začali s opravou dvoch väčších parkovísk na Štrkovci. Konkrétne ide o parkovisko pri jazere na Sabinovskej ulici a parkovisko pred reštauráciou na Drieňovej ulici. Tieto opravy sú plánované do konca septembra a zahŕňajú iba základnú obnovu povrchu parkovísk.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Vinceová
NDS, Foto: FB
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies