V Nitre na Klokočinskom jarmoku opäť ponúknu kolotoče, koncerty aj dobré jedlo

NETKY.SK • 26 August 2023, 10:00 • 2 min
V Nitre na Klokočinskom  jarmoku  opäť ponúknu kolotoče, koncerty aj dobré jedlo

Nitra - Koncerty, program pre deti a stánky s rôznymi špecialitami ponúkne aj tento rok tradičný Klokočinský jarmok. Na najväčšom nitrianskom sídlisku Klokočina sa bude konať od 26. do 28. augusta na tradičnom priestranstve po pravej strane Hviezdoslavovej triedy a Mikovíniho ulice.

slovakia

left justify in out

Ako informovali organizátori, návštevníci podujatia sa môžu aj tento rok tešiť na veľkú ponuku jarmočného tovaru, občerstvenia a atrakcií v podobe kolotočov a lunaparku. "Na jarmočnú nôtu bude hrať Nitrianska heligónka, neskôr príde na pódium Notový Danny i kapela Rever. Vyvrcholením prvého večera bude slávnostné otvorenie jarmoku a české a slovenské hity ukončené najslávnejšími piesňam Karola Duchoňa v podaní kapely Ludo Kuruc Band," uviedol mestský úrad. Druhý deň jarmoku ponúkne Ľudové piesne z Nitry a okolia i Funny Party pre deti. "O zábavu sa postarajú aj zoskupenia Nová stopa a Kuštárovci. V poradí 21. ročník Klokočinského jarmoku uzavrie veľká letná párty so skupinou Polemic," doplnili organizátori. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Vinceová
TASR, Foto: FB
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies