V Libanone zbili rozhodcu za to, že vylúčil hráča

NETKY.SK • 11 Marec 2013, 10:28 • 2 min
V Libanone zbili rozhodcu za to, že vylúčil hráča

BEJRÚT - Libanonský futbalový rozhodca Bachir Awasa len so šťastím vyviazol živý z minulovíkendového incidentu, keď ho napadol rozzúrený dav hráčov a členov realizačného tímu tamojšieho druholigového klubu Al-Nahda. Tých nahnevalo vylúčenie hráča ich mužstva v súboji s Al-Salamom Zgharta, po ktorom sa začal "lov na rozhodcu".

slovakia

left justify in out

"Úprimne, neočakával som, že z tohto incidentu vyviaznem živý. Vylúčený hráč mal v sebe pocit krivdy a začal ma naháňať po hracej ploche. Podarilo sa mi pred ním utiecť, ale potom si ma 'podal' tréner Mahmoud Seif Eddine. Pobehoval som na ihrisku z jedného miesta na druhé, aby som sa vyhol bitke," cituje agentúra Reuters napadnutého arbitra, ktorý žiada od libanonskej federácie, aby agresorov exemplárne potrestala. V opačnom prípade je pripravený ukončiť svoju rozhodcovskú kariéru.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies