V Krásne nad Kysucou sa zrazili autá: Zakliesnené osoby vyslobodili, jeden človek zomrel

NETKY.SK • 12 Apríl 2016, 11:37 • 2 min
V Krásne nad Kysucou sa zrazili autá: Zakliesnené osoby vyslobodili, jeden človek zomrel

KRÁSNO NAD KYSUCOU – Hasiči z Čadce a Kysuckého Nového Mesta zasahovali dnes ráno pri dopravnej nehode dvoch osobných áut v Krásne nad Kysucou (okres Čadca), pri ktorej zahynul jeden človek a dvaja sa zranili.

slovakia

left justify in out

TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (KR HaZZ) v Žiline Miroslava Ondrichová.

 

"Všetky tri osoby boli zakliesnené a hasiči ich vyslobodili pomocou hydraulického vyslobodzovacieho náradia. Zranených odovzdali záchrannej zdravotnej službe," dodala Ondrichová.

 

Tragická nehoda pri Krásne nad Kysucou spôsobila na Kysuciach dopravné problémy. Na hlavnom ťahu I/11 sa tvoria kolóny, nákladnú dopravu z Česka odstavujú už na hraniciach. Priebežne je v smere z Čadce uzatváraný aj tunel Horelica. Obchádzka pre osobnú dopravu je vedená po miestnych komunikáciách. Nehoda troch osobných áut sa stala okolo šiestej ráno pri Krásne nad Kysucou.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies