V komunálnych voľbách budú za SaS kandidovať Poliačik, Nicholsonová a Osuský

NETKY.SK • 24 Júl 2014, 11:28 • 2 min
V komunálnych voľbách budú za SaS kandidovať Poliačik, Nicholsonová a Osuský

BRATISLAVA - Poslanci parlamentu za SaS Martin Poliačik, Lucia Nicholsonová a Peter Osuský budú pravdepodobne kandidovať v nadchádzajúcich komunálnych voľbách do mestského zastupiteľstva v Bratislave.

slovakia

left justify in out

"Preferujeme, aby nikto nemal dva veľké úväzky, teda poslanecký a primátorský. Pozícia vicestarostu Starého Mesta Petra Osuského je pozostatkom z čias, keď pôsobil v OKS," povedal pre agentúru SITA Vladimír Sloboda, ktorý v SaS zodpovedá za prípravu komunálnych volieb v Bratislave. Či sa trojica poslancov Národnej rady SR bude uchádzať o dôveru voličov v mestskom zastupiteľstve hlavného mesta a aj jednotlivých mestských častí, v ktorých žijú, ukážu konečné dohody o koalíciách a počte miest na kandidátkach, ktoré bude mať SaS v Bratislave a jej mestských častiach. Zatiaľ SaS podľa Slobodu nepodpísala koaličnú zmluvu v žiadnej mestskej časti Bratislavy a neuzavreté rozhovory sú aj pri koalícii o bratislavský magistrát. SaS podpísala len Memorandum o spoločnom postupe, podľa ktorého v bratislavskom Starom Meste bude podporovať za starostu Gábora Grendela, ktorého okrem liberálov podporujú aj KDH, Most-Híd a NOVA.

 

"Ako otcovi rodiny mi záleží na tom, ako vyzerá okolie, v ktorom žijem a aká je občianska vybavenosť. V Bratislave sú mi veľmi blízke témy ako podpora komunitných aktivít typu Dobrý trh alebo oživenie Starej tržnice," povedal pre agentúru SITA poslanec SaS Martin Poliačik, ktorý chce kandidovať za poslanca zastupiteľstva hlavného mesta. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies