V Inchebe dnes odštartoval veľtrh krásy Interbeauty

NETKY.SK • 4 Október 2012, 12:08 • 2 min
V Inchebe dnes odštartoval veľtrh krásy Interbeauty

V Inchebe dnes odštartoval veľtrh krásy Interbeauty - Pre ženy Na bratislavskom výstavisku Incheba sa začal dnes veľtrh krásy Interbeauty, ktorý potrvá do 6. októbra.

slovakia

left justify in out

img

Na bratislavskom výstavisku Incheba sa začal dnes veľtrh krásy Interbeauty, ktorý potrvá do 6. októbra. Výstavisko ovládnu jesenné trendy v líčení, úprave vlasov a starostlivosti o pleť i telo. Na veľtrhoch Esoterika a Biostyl sa zas bude hovoriť aj o veštení či tipoch pre zdravie. Pod jednou strechou sa stretnú na ploche 12.000 metrov štvorcových dve stovky vystavovateľov z Českej republiky, Francúzska, Maďarska, Poľska, Rakúska, Talianska a Slovenska.

"Interbeauty aj tento rok prinesie bohatú nádielku líčidiel, pleťovej i telovej kozmetiky, produktov starostlivosti o vlasy, prípravky na nechty i rôzne prístroje pre vybavenie salónov," informovala hovorkyňa Incheby Martina Sekulová. Súčasťou veľtrhu bude aj viacero šou a súťaží. "Nechtárky si porovnajú svoje zručnosti v rôznych disciplínach úpravy nechtov počas majstrovstiev SR. Kaderníci pod vedením Karoliny Janicsek Kalmár pripravili výbornú vlasovú exhibíciu s názvom Bábiky. Predovšetkým budúce nevesty zaujme kadernícka šou Anežky Šteffekovej a Slávky Holíkovej," spresnila Sekulová.

V piatok a sobotu (5. a 6.10.) sa bude konať charitatívna akcia, ktorá bude tiež súvisieť s úpravou vlasov. Na výstavisku bude desať kaderníkov, ktorí za 15 eur na hlavách návštevníkov vykúzlia nový strih. Všetky takto vyzbierané finančné prostriedky sa použijú na podporu denného stacionára ALIIS pre mentálne postihnutých.

Extravagantný styling môžu návštevníci obdivovať počas Zombie šou, v rámci ktorej sa predstavia modely Veroniky Kostkovej. Vyhlási sa aj víťaz titulu Vizážista roka 2012. Účastníčky tohtoročných Majstrovstiev SR v make-upe majú za úlohu stvárniť tému Kalifornský sen. "Víťazka finálovej dvanástky bude Slovensko v tejto disciplíne reprezentovať ďalej v medzinárodnej konkurencii v Düsseldorfe,"pokračovala hovorkyňa Incheby. Dodala, že obdivovatelia decentne obnaženého ženského tela si prídu na svoje pri sledovaní Body Art Show, ktorú predvedie majsterka Slovenska Andrea Jacková.

Veľtrhy Biostyl a Esoterika okrem výberu zaujímavých produktov ponúkajú návštevníkom možnosť zúčastniť sa na rôznych prednáškach a workshopoch. Zamerané budú na základy numerológie, svetelnej terapie, psychológie chorôb či vplyv liečivých bylín na ľudský organizmus. Po prvý raz sa na veľtrhu predstaví umenie tajomného filipínskeho liečenia. Marcos Orbito na svojom seminári predvedie verejnosti návody, ako si uchovať zdravie a dlhovekosť.

Veľtrhy sú otvorené v dňoch 4. do 6. októbra od 10.00 do 18.00 h.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies