V Hronskom Beňadiku sa na železničnom priecestí zrazil vlak s kamiónom

NETKY.SK • 17 Jún 2023, 11:45 • 2 min
V Hronskom Beňadiku sa na železničnom priecestí zrazil vlak s kamiónom

BRATISLAVA - V Hronskom Beňadiku-časti Psiare sa na železničnom priecestí zrazil vlak s kamiónom, úsek je neprejazdný.

slovakia

left justify in out

V Hronskom Beňadiku-časti Psiare sa na železničnom priecestí zrazil vlak s kamiónom, úsek je neprejazdný. Informuje o tom Zelená vlna RTVS.

 

Ako obchádzku uvádza trasu cez Čaradice a Kozárovce. Hovorkyňa Železníc Slovenskej republiky (ŽSR) Ria Feik Achbergerová pre TASR spresnila, že k zrážke prišlo približne o 05.40 h. "Ide o priecestie ktoré je vybavené svetelným zariadením, ale bez závor," uviedla. Zranení majú byť podľa jej slov vodič kamióna i rušňovodič. "Približne 20 ďalších cestujúcich sa nezranilo, do Kozároviec ich previezol autobus," dodala. Na trase Hronský Beňadik-Kozárovce je zabezpečená náhradná autobusová doprava.

 

Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK) na twitteri uvádza meškanie, resp. odrieknutie vlakov z dôvodu zabezpečenia náhradnej autobusovej dopravy. Približne 45-minútové meškanie sa napríklad týka rýchlika, ktorý o 6.12 h vyrazil z Banskej Bystrice do Bratislavy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies