V Evertone sa začína komplikovať situácia okolo Barkleyho

NETKY.SK • 10 August 2017, 19:37 • 2 min
V Evertone sa začína komplikovať situácia okolo Barkleyho

LIVERPOOL - Tréner anglického FC Everton Ronald Koeman nevylučuje zotrvanie odchovanca klubovej futbalovej akadémie Rossa Barkleyho. Ten odmietol podpísať novú zmluvu, pričom už o rok sa môže dostať na trh voľných hráčov.

slovakia

left justify in out

Minulý mesiac si bol lodivod "karameliek" jeho odchodom istý, klub ale do dnešného dňa za hráča neobdržal jedinú ponuku.

 

"Pokiaľ o Rossa nikto neprejaví záujem, zostane súčasťou tímu. Aktuálne sa naplno venuje tréningu so spoluhráčmi," povedal Koeman pre BBC o Barkleym, ktorý vynechal väčšinu prípravy pre zranenie slabín .

Od svojho debutu počas šiestich rokov v drese prvého tímu odohral 150 zápasov v Premier League, v ktorých strelil 21 gólov. S hráčom bola spájaná najmä trojica londýnskych klubov - Arsenal, Chelsea a Tottenham.

 

Everton si Barkleyho cení na 50 miliónov libier, jeho cena s blížiacim sa koncom prestupového obdobia však môže pre končiacu zmluvu veľmi ľahko klesnúť.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies