V detskej izbe u Prievidžana našli policajti metamfetamín

NETKY.SK • 17 Apríl 2015, 12:54 • 2 min
V detskej izbe u Prievidžana našli policajti metamfetamín

PRIEVIDZA - Zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi obvinil vyšetrovateľ Odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru z Prievidze 23-ročného Michala z toho istého mesta.

slovakia

left justify in out

"Kriminalisti na základe príkazu sudcu Okresného súdu v Prievidzi vykonali v jednom z bytov na Urbárskej ulici v Prievidzi domovú prehliadku, počas ktorej v detskej izbe našli dve plastové striekačky s obsahom neznámej kryštalickej látky," informovala dnes TASR trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová. 
     

Ako ďalej uviedla, policajti striekačky zaistili a zaslali na expertízu do Kriminalistického a expertízneho ústavu, pričom jej výsledky potvrdili, že sa v oboch nachádza metamfetamín. "Z množstva metamfetamínu by sa dalo vyrobiť celkove 427 až 1708 obvykle jednorazových dávok drogy," spresnila. Obvinený mal podľa polície predávať drogy aj ďalším osobám. 
     

Vyšetrovateľ spracoval návrh na väzobné stíhanie obvineného, o ktorom bude dnes rozhodovať sudca prievidzského súdu. Za tento skutok Michalovi hrozí trest odňatia slobody na tri až desať rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies