V chorvátskom Šibeniku bude lodiarsky veľtrh Adriatic Boat Show

NETKY.SK • 2 September 2010, 12:05 • 2 min
V chorvátskom Šibeniku bude lodiarsky veľtrh Adriatic Boat Show

V chorvátskom Šibeniku bude lodiarsky veľtrh Adriatic Boat Show

slovakia

left justify in out

img

Milovníci mora, lodí a plavby nebudú ľutovať ak od 16. do 19. septembra prídu do chorvátskeho mesta Šibenik na medzinárodný nautický veľtrh nových a použitých plavidiel - Adriatic Boat Show. Všetko v súvislosti s lodiarstvom a nautikou nájdu návštevníci podujatia na jednom mieste i s novinkami v tomto segmente cestovného ruchu.
      Veľtrh bude mať rozlohu 160.000 štvorcových metrov (m2). Prezentuje chorvátske malé lodiarstvo a ponuku megajácht, typické aktivity nautického "priemyslu." Na veľtrhu sa zúčastní veľký počet zahraničných výrobcov a vystavovateľov. Podľa avizovaného programu budú na veľtrhu zastúpené lode všetkých druhov a veľkostí - motorové lode, gumené člny, plachetnice a jachty. Bohatá bude ponuka lodného vybavenia, lodných motorov, navigačného vybavenia a prístrojov, nautického a športového vybavenia, odevov a obuvi, vybavenia pre potápanie a rybolov.
      Veľtrh je zárukou, že všetci nadšenci nautiky, od "priemerného milovníka mora" až po solventnejších zákazníkov, tu nájdu potrebné informácie na uspokojenie profesionálnej zvedavosti a možno nájdu partnerov na biznis alebo uzatvoria aj výnosné obchody.
      Súčasťou veľtrhu bude bohatý sprievodný program. Na zozname spoločenských podujatí figurujú koncerty, módne prehliadky, športové súťaže a gastronomické prezentácie typické pre oblasť Šibenika.
      Informovalo Chorvátske turistické združenie v Bratislave.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies