V aute, do ktorého narazilo na maďarskej diaľnici BMW zo SR, zhoreli traja ľudia

NETKY.SK • 21 August 2012, 11:24 • 2 min
V aute, do ktorého narazilo na maďarskej diaľnici BMW zo SR, zhoreli traja ľudia

V aute, do ktorého narazilo na maďarskej diaľnici BMW zo SR, zhoreli traja ľudia - Krimi Traja ľudia zhoreli v osobnom aute značky Fiat Punto, do ktorého dnes nadránom na maďarskej diaľnici M3 narazilo BMW so slovenským evidenčným číslom. Pri nehode, ktor

slovakia

left justify in out

img

Traja ľudia zhoreli v osobnom aute značky Fiat Punto, do ktorého dnes nadránom na maďarskej diaľnici M3 narazilo BMW so slovenským evidenčným číslom. Pri nehode, ktorú spôsobila žena za volantom BMW, sa štvrtý cestujúci fiata zranil ťažko a ľahšie zranenie utrpela aj vinná vodička.
      Hovorkyňa veliteľstva polície Peštianskej župy Andrea Beluzsárová-Beliczová pre TASR uviedla, že vodička bola občiankou SR. Polícia ju začala stíhať z podozrenia trestného činu spôsobenia dopravnej nehody s následkom smrti. Po vypočutí bude zrejme zadržaná.

      Podľa predbežných výsledkov vyšetrovania vodička BMW na diaľnici M3 pri 44. kilometri smerom na Budapešť za volantom zrejme zaspala a zozadu narazila do fiata, ktorý po následnom náraze do zvodidiel začal horieť.
      Tri osoby v aute zhoreli; jednému zo štyroch pasažierov sa podarilo z horiaceho vozidla vyliezť, utrpel však popáleniny druhého stupňa. Telá obetí nehody vyslobodili z vraku požiarnici po uhasení požiaru.
      Keďže vyvstalo podozrenie, že vodička BMW požila alkohol, zapoja do vyšetrovania okolností nehody aj expertov, dodala hovorkyňa.
      Na východnej diaľnici M3 smerom do maďarského hlavného mesto sa vytvorila obrovská zápcha, rad čakajúcich vozidiel dosiahol predpoludním 20 kilometrov.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies