V Amerike ľudia naleteli na vlastnú hlúposť! Podnikateľa odsúdili, no nikto netuší prečo!

NETKY.SK • 2 Apríl 2018, 10:00 • 2 min
V Amerike ľudia naleteli na vlastnú hlúposť! Podnikateľa odsúdili, no nikto netuší prečo!

BEVERLY HILLS – Američana Stevea Comisara odsúdil súd za údajný podvod na zákazníkoch. V tomto prípade však ide skôr o ďalšiu ľudskú hlúposť, ktorej naivní Američania naleteli.

slovakia

left justify in out

Steve Comisar je v Spojených štátoch známy ako herec, ktorý sa objavil v menších a nízkonákladových filmoch. V jeden deň mu však vsrkol v hlave zaujímavý nápad. Prostredníctvom e-shopu predával na internete solárny sušič prádla za 50 dolárov.

 

Tento eko top bio „prístroj“ však nesplnil očakávania zákazníkov, vo chvíli, keď im bola doručená zásielka a oni si balíček rozbalili.

 

V krabici si našli šnúru na prádlo, čo mnohých pobúrilo. Niektorých to rozhnevalo natoľko, že sa ho rozhodli Comisara žalovať, čím však iba potvrdili svoj intelektuálny koeficient. Comisar nakoniec skončil pred súdom, ktorý ho následne odsúdil.  



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies