Útočník Adam Nemec sa prvýkrát blysol s dvoma gólmi v jednom dueli

NETKY.SK • 27 Február 2017, 14:13 • 2 min
Útočník Adam Nemec sa prvýkrát blysol s dvoma gólmi v jednom dueli

BUKUREŠŤ - Slovenský futbalový reprezentant Adam Nemec v službách Dinama Bukurešť strelil svoj šiesty a siedmy gól v aktuálnej sezóne najvyššej rumunskej dlhodobej súťaže, premiérovo sa mu podarilo dva razy skórovať v jednom ligovom dueli.

slovakia

left justify in out

Tridsaťjedenročný útočník sa najväčšou mierou podieľal na sobotňajšom domácom víťazstve Dinama nad tímom CS Universitatea Craiova 2:1 v rámci 25. kola rumunskej ligy.

 

Rodák z Banskej Bystrice sa pred 10 442 divákmi gólovo presadil už v prvej štvrťhodine - v 5. a 14. min, Brazílčan Gustavo di Mauro stihol v 73. min už len znížiť. Nemec bol na trávniku do 77. min, do štatistík si okrem dvoch gólov zapísal aj žltú kartu v 63. min. V tomto ročníku slovenský útočník v drese Dinama dostal príležitosť v 17 ligových stretnutiach, okrem siedmich gólov má na konte aj šesť žltých kariet.     

Dinamo Bukurešť figuruje s 38 bodmi na 5. priečke tabuľkového poradia. Na čele súťaže je FC Viitorul Konstanca (51 b.) s päťbodovým náskokom pred Steauou Bukurešť, tretia Universitatea Craiova získala 40 bodov a štvrtý v hodnotení Gaz Metan Medias má 39 bodov.

Výsledok zápasu 25. kola najvyššej rumunskej futbalovej súťaže:


Dinamo Bukurešť - CS Universitatea Craiova 2:1 (2:0) - Adam Nemec (Dinamo Bukurešť) hral do 77. min, strelil dva góly a dostal aj žltú kartu.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies