Urbáni pod obrus schováva dnes peniaze, aby ich mal dosť po celý rok

NETKY.SK • 24 December 2014, 11:20 • 2 min
Urbáni pod obrus schováva dnes peniaze, aby ich mal dosť po celý rok

BRATISLAVA - V rodine bývalého politika Milana Urbániho dodržiavajú na Vianoce všetky zvyky.

slovakia

left justify in out

"Pod obrusom musia byť peniaze, aby boli po celý rok. Dávam ich tam čo najviac. Zatiaľ mi to vychádza. Nemusel som byť zatiaľ na sociálke"  povedal pre agentúru SITA. Aperitívom je v rodine Urbániovcov coca cola, pretože sú nealkoholická rodina. Pred večerou prežehnajú stôl. "Zjeme najskôr cesnak, aby bolo zdravie. Nasledujú trubičky s medom. Rozkrojíme jablko, aby sme videli, či sa dožijeme aj na ďalší rok. Ak je hviezdička, je dobre, ale vždy je to adrenalín, či nebude krížik," povedal. Doma otvárajú aj orech, či budú zdravý celý rok. Varia dve polievky. "Musí byť hríbovka s klobásou. Manželka má kapustnicu," povedal. Nasleduje kapor, šalát, opekance s cukrovým sirupom. Po večeri sa otvárajú darčeky.


Urbáni sa teší na Vianoce, pretože sa vtedy schádza celá rodina. V živote si spomína na dva krásne darčeky. Ako 4-ročný chlapec dostal baterku, druhý darček bola v roku 1993 dcéra.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies