UFC sa vracia do legendárnej Madison Square Garden, chce tam aj brazílsky šampión Jose Aldo

NETKY.SK • 7 September 2017, 11:25 • 2 min
UFC sa vracia do legendárnej Madison Square Garden, chce tam aj brazílsky šampión Jose Aldo

Bratislava - UFC sa vracia do newyorského Madison Square Garden v rámci galavečera UFC 217. Rád by tam zápasil aj brazílsky šampión Jose Aldo. Ten zápasil naposledy v júni proti Hollowayovi, vtedy prehral na TKO v treťom kole. Odvtedy sa o jeho ďalšom zápase nehovorilo. Ale podľa jeho slov by rád zápasil 4. novembra na UFC 217.

slovakia

left justify in out

"V New Yorku ale hlavne Madison Square Garden by bolo zápasiť ako vo sne. Aspoň pre mňa určite. Vyrastal som na pozeraní boxerských zápasoch práve v tejto hale, bol by to historický moment keby som tam mohol zápasiť aj ja. Bol by som rád keby som sa dostal na tento fight card," vyhlásil Aldo.

 

 

Na UFC 217 sa fanúšikovia môžu tešiť na hlavný zápas Michala Bispinga proti Georgeosovi St-Pierreovi v ktorom pôjde o titul strednej váhy. Uvidíme tam zápasiť ešte Codyho Garbrandta proti T.J. Dillashawovi v tiež veľmi očakávanom zápase. Podľa všetkého bude chcieť organizácia spraviť všetko preto aby získala čo najviac divákov. Tak určite môžeme očakávať ešte nejaké zaujímavé kombinácie. Zápas Joseho Alda by bol určite dobrým ťahom od UFC.

Aldo ešte povedal:

 

"Už sa neviem dočkať ďalšieho zápasu, nezaujíma ma súper. Čím skorej tým lepšie. Chcel som ešte stihnúť dva zápasy v tomto roku, ale asi to nevyjde, takže zostáva mi november a poprípade ešte zápas v januári," doplnil Aldo.

 

Sú to dobré správy, nakoľko ešte nedávno sa Aldovi veľmi nechcelo zápasiť a uvažoval o ukončení kariéry. Je to predsa len obrovská osobnosť ktorá patrí k absolútnej špičke svetovej MMA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies