Dnes sa začal 26. ročník súťaže Miss Slovensko

NETKY.SK • 14 Január 2021, 12:36 • 2 min
Dnes sa začal 26. ročník súťaže Miss Slovensko

Dnes, 14. 1. 2021, sa oficiálne začal 26. ročník súťaže Miss Slovensko. Úvodná časť prebehne online.

slovakia

left justify in out

Dnes, 14. 1. 2021, sa oficiálne začal 26. ročník súťaže Miss Slovensko. V tlačovej správe informovala Jaroslava Dorotová, riaditeľka marketingového a organizačného oddelenia spoločnosti LGM Production, ktorá je jedným z organizátorov súťaže.

 

img

Úvodná časť prebehne online a má rovnaké pravidlá ako v predchádzajúcich rokoch. Záujemkyne o priamy postup do semifinále môžu posielať svoje prihlášky prostredníctvom formuláru, ktorý je zverejnený na stránke www.miss-slovensko.sk. Musia zároveň vyplniť elektronické dotazníky, ktorých súčasťou musí byť aj minútová videovizitka.

Semifinálový kasting sa bude konať v marci.

„Vlani sme si sťažené podmienky už vyskúšali a keď človek veľmi chce, dá sa všetko zvládnuť. Zároveň všetci veríme, že jar prinesie vďaka očkovaniu ľahší život pre všetkých a chceli by sme v rámci hlasovania pomôcť aj jednej z neziskových organizácií, ktoré v boji proti pandémii pomáhajú,“ vyjadril sa riaditeľ súťaže Miss Slovensko Michael Kováčik.

 

img

Do súťaže sa môžu prihlásiť ženy, ktoré musia mať v deň finále, ktoré sa uskutoční 7.augusta 2021, vek 18 až 25 rokov. Musia byť slobodné, bezdetné a mať slovenskú štátnu príslušnosť. Nemôžu mať výrazné tetovanie či plastické vylepšenia tela a tváre. Uzávierka elektronických prihlášok je 24.februára 2021. Na základe nich vyberie porota pod vedením riaditeľa súťaže semifinalistky. Z marcového semifinálového kastingu vzíde finálová dvanástka kandidátok na titul Miss Slovensko.

 

img

Víťazka 26. titulu MISS SLOVENSKO získa postup do súťaže Miss World, trojizbový byt na jeden rok a viacero ďalších cien. Počas augustového finále bude zvolená aj I. a II. vicemiss Slovensko 2021. Na základe diváckeho hlasovania bude vybratá finalistka, ktorá získa titul EVA Miss Sympatia.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona