VIDEO UEFA nebude riešiť zákroky Ramosa na Kariusa ani Salaha

NETKY.SK • 29 Máj 2018, 13:47 • 2 min
VIDEO UEFA nebude riešiť zákroky Ramosa na Kariusa ani Salaha

NYON - Európska futbalová únia (UEFA) v utorok potvrdila, že nepodnikne žiadne disciplinárne kroky voči kapitánovi Realu Madrid Sergiovi Ramosovi za jeho zákrok na brankára FC Liverpool Lorisa Kariusa. Ramos v sobotňajšom finále Ligy majstrov v Kyjeve, ktoré obhajca vyhral 3:1, trafil v súboji pravým lakťom do hlavy Kariusa.

slovakia

left justify in out

K súboju mimo dosahu lopty prišlo začiatkom druhého polčasu za stavu 0:0. Podľa agentúry AP televízne zábery tiež ukázali, že Ramosa smerom na Kariusa postrčil stopér "The Reds" Virgil van Dijk.

 

"V tomto prípade sa nedá uplatniť pravidlo, čo umožňuje otvoriť disciplinárne konanie za incident, ktorý rozhodcovia zápasu nevideli," potvrdila UEFA. Tá neevidovala žiadne ďalšie protesty.

 

Pozrite si video a urobte si úsudok sami, či Ramos "musel" svoj lakeť vysunúť smerom ku Kariusovi...

 

 

 

 

Ešte viac ako tento incident však vzbudil vášne Ramosov zákrok v prvom polčase na útočníka anglického klubu Mohameda Salaha. Ramos egyptského reprezentanta pridržal rukou a po následnom páde mu váhou tela spôsobil zranenie ramena. Salah po zákroku nedohral zápas.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies