Neymar na sociálnej sieti tvrdo zaútočil na videorozhodcov

NETKY.SK • 7 Marec 2019, 10:10 • 2 min
Neymar  na sociálnej sieti tvrdo zaútočil na videorozhodcov

Paríž - Futbalista francúzskeho klubu Paríž Saint-Germain Neymar mal po stredajšom odvetnom osemfinálovom zápase Ligy majstrov 2018/2019 proti Manchestru United (1:3) veľký problém s nariadeným pokutovým kopom v závere duelu. Brazílčan na sociálnej sieti tvrdo zaútočil na videorozhodcov, ktorí zmenili pôvodný verdikt a odobrili pokutový kop v prospech "červených diablov".

slovakia

left justify in out

Ten s prehľadom premenil Marcus Rashford a posunul tak United do štvrťfinále vďaka gólu z ihriska súpera, keďže v prvom zápase vyhral francúzsky majster na Old Trafford 2:0.

 

Hlavný rozhodca Damir Skomina zo Slovinska využil systém VAR po ruke Presnela Kimpembeho, ktorú mu nastrelil portugalský obranca Diogo Dalot. "Je to hanba. Do zápasu nasadia štyroch rozhodcov, ktorí nevedia nič o futbale, aby sledovali spomalene situácie. Rozhodne to nemala byť penalta," uviedol po zápase Neymar, ktorý pre zranenie do zápasu nezasiahol.

 

Dvadsaťsedemročný útočník by sa mal do zostavy Parížanov vrátiť v priebehu apríla. So zraneným členkom laboruje od januárového zápasu proti Štrasburgu. 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies