Úchylák prepadával ženy: Keď ležali na zemi, vytiahol penis a vymočil sa na nich

NETKY.SK • 22 Marec 2015, 15:30 • 2 min
Úchylák prepadával ženy: Keď ležali na zemi, vytiahol penis a vymočil sa na nich

BRATISLAVA - Sériu prepadnutí mladých žien má na svedomí 22-ročný Miloš z okresu Trenčín, ktorý vyčíňal v bratislavskej Petržalke.

slovakia

left justify in out

Mladíka už má v rukách polícia a čelí obvineniu za pokračovací prečin výtržníctva. Agentúru SITA o tom informoval bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff. Obeťou mladého výtržníka sa stala 10. marca podvečer mladistvá dievčina, ktorú Miloš prepadol na Haanovej ulici v Petržalke. Mladík dievčinu prenasledoval cestou z tréningu, keď bol dostatočne blízko, vytiahol svoj pohlavný úd a vymočil sa jej na nohy a bundu. Z miesta potom utiekol, priblížil Szeiff. Polícia hneď po oznámení skutku začala po výtržníkovi pátrať, miesta, kde by sa mohol vyskytnúť monitorovali.

 

Výtržníka to však neodradilo, ďalšiu obeť si vyhliadol o týždeň neskôr (17.3.). Večer o 21:00 pred vchodom do brány obytného domu na Holíčskej ulici prepadol 26-ročnú ženu, ktorú neznámym predmetom udieral do chrbta a rebier. Žena chcela pred útočníkom ujsť, no pri úteku spadla. Miloš ju dobehol, vymočil sa na ňu a utiekol. Mladá žena pri útoku neutrpela zranenia, ktoré by musel ošetriť lekár. Už o niekoľko dní neskôr výtržník opäť útočil. Obeťou sa tentoraz stala len 15-ročná dievčina, ktorú prepadol o 13:30 na Mlynarovičovej ulici. Dievčinu prenasledoval a keď sa dostal do jej blízkosti, vymočil sa jej na nohavice a tašku, ktorú mala prehodenú cez rameno. Ešte v ten deň, približne hodinu po poslednom útoku, polícia výtržníka chytila a skončil v cele. V prípade dokázania viny mladíkovi hrozí väzenie na šesť mesiacov až tri roky. Ako informoval Szeiff, polícia predpokladá, že podobne Miloš vyčíňal už aj v minulosti, polícia preto žiada prípadné ďalšie obete, aby sa ozvali na čísle 158 alebo prišli na ktorékoľvek policajné oddelenie.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies