U2 premenovali fesitval Bonaroo na Bono-roo

NETKY.SK • 11 Jún 2017, 12:49 • 2 min
U2 premenovali fesitval Bonaroo na Bono-roo

MANCHESTER - Legendárna írska skupina U2 odohrala v piatok dvojhodinový koncert ako headliner festivalu Bonaroo v Manchestri v americkom štáte Tennessee.

slovakia

left justify in out

Vystúpenie bolo súčasťou ich aktuálneho turné pri príležitosti 30. výročia vydania ich najslávnejšieho albumu The Joshua Tree a ako píše agentúra AP, išlo o vôbec prvé vystúpenie U2 v pozícii headlinera na akomkoľvek americkom festivale. U2 síce už v roku 2011 vystúpili ako headliner britského festivalu Glastonbury, vo všeobecnosti sa však festivalom skôr vyhýbajú.

Nadšení fanúšikovia premenovali na základe účasti U2 tento ročník festivalu Bonaroo na Bono-roo, za čo sa im spevák U2 Bono Vox na záver koncertu nezabudol poďakovať. U2 odohrali kompletný materiál z albumu The Joshua Treea, pridali aj skladby z iných období ich kariéry, medzi ktorými nechýbali napríklad New Year´s Day, Beautiful Day alebo One. Okrem U2 na tomto ročníku festivalu Bonaroo vystupujú aj Red Hot Chili Peppers, Major Lazer, Flume, Lorde, Tove Lo či Tegan And Sara.

Aktuálne turné U2 sa začalo 12. mája v kanadskom Vancouveri a po absolvovaní jeho severoamerickej časti sa kapela presunie do Európy. Vystúpi postupne v Londýne, Berlíne, Ríme, Barcelone, Dubline, Paríži, Amsterdame a v Bruseli. Veľká väčšina koncertov je už vypredaná, lístky sú k dispozícii už len na dodatočne pridané koncerty v Londýne (9. júla) a Paríži (26. júla).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies