Tsonga sa vráti obhajovať body a titul na turnaji v Metz

NETKY.SK • 12 September 2013, 14:52 • 2 min
Tsonga sa vráti obhajovať body a titul na turnaji v Metz

METZ - Organizátori budúcotýždňového turnaja ATP World Tour 250 Moselle Open vo francúzskom Metz hlásia návrat národnej jednotky a obhajcu miestneho titulu Jo-Wilfrieda Tsongu do zápasového diania od júnového 2. kola Wimbledonu.

slovakia

left justify in out

"Vybral si náš tvrdý povrch v hale, aby sa adaptoval na záver sezóny. Potrebuje obhajovať body do rebríčka a pripraviť sa na októbrové turnaje Masters. Je v špičkovej forme," v propagačnom duchu uviedol manažér podujatia Yvon Boutter. Tsonga vyhral uplynulé dva ročníky podujatia.

Finalista melbournských grandslamových Australian Open 2008 je momentálne na ôsmom mieste svetového rebríčka vo dvojhre. Na turnajoch absentuje od 26. júna, keď za stavu 6:3, 3:6, 3:6 odstúpil pre zranenie ľavého kolena z duelu s Lotyšom Ernestsom Gulbisom v 2. kole Wimbledonu. V závere augusta po roku rozviazal spoluprácu s austrálskym trénerom Rogerom Rasheedom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies