Brankár Crystal Palace má problém, so spoluhráčmi mal znázorňovať nacistické gesto

NETKY.SK • 7 Január 2019, 11:19 • 2 min
Brankár Crystal Palace má problém, so spoluhráčmi mal znázorňovať nacistické gesto

LONDÝN - Brankár waleskej futbalovej reprezentácie a anglického Crystal Palace Wayne Hennessey poprel, že by na fotke z večere so spoluhráčmi po víťaznom dueli FA Cupu proti Grimsby (1:0) znázorňoval nacistické gesto.

slovakia

left justify in out

 Nemecký stredopoliar londýnskeho klubu Max Meyer zverejnil minulý týždeň na instragame fotografiu, na ktorej vidieť 31-ročného gólmana, ako má vztýčenú pravú ruku a druhou si prekrýva ústa. Ten situáciu okomentoval slovami: "Mával som a kričal na osobu, ktorá robila fotku. V tej chvíli som si dal jednu ruku pred ústa, aby sa zvuk preniesol až k nej. Bol som upozornený na to, že tam vyzerám, ako keby som ukazoval nevhodný pozdrav, ale môžem každého ubezpečiť, že podobnosť bola len náhodná."

 

Hennessey, ktorý je momentálne jednotkou národného tímu Walesu, by sa mal predstaviť v kvalifikačných dueloch o postup na ME v roku 2020 proti Slovensku. V drese ostrovnej krajiny nechýbal ani na kontinentálnom šampionáte v roku 2016 vo Francúzsku, kde so spoluhráčmi postúpil až do semifinále turnaja.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona