Trump začal prvý pracovný deň modlitbou vo washingtonskej katedrále

NETKY.SK • 21 Január 2017, 17:41 • 2 min
Trump začal prvý pracovný deň modlitbou vo washingtonskej katedrále

WASHINGTON - Nový americký prezident Donald Trump začal dnes svoj prvý celý deň v úrade účasťou na medzináboženskom modlitebnom stretnutí vo Washingtonskej národnej katedrále.

slovakia

left justify in out

Do monumentálneho episkopálneho chrámu vošiel držiac za ruku svoju manželku Melaniu a posadil sa do lavice vedľa viceprezidenta Mika Pencea a jeho manželky Karen.

 

Vo Washingtonskej národnej katedrále sa tradične konajú modlitebné stretnutia po nástupe nového amerického prezidenta. Na dnešnom stretnutí sa zúčastnili predstavitelia rôznych kresťanských cirkví, moslimskí imámovia, židovskí rabíni či hinduistickí duchovní, informovala televízia CNN.

 

"V tomto momente obnovy našej krajiny, novozvolený prezident sa s pokorou zastavil a pripojil sa k predstaviteľov mnohých rôznorodých náboženských tradícií zastúpených v našej krajine, aby prosil o Božie požehnanie, pokoj a prosperitu našej krajiny," uviedla vo vyhlásení Sara Armstrongová, šéfka Trumpovho inauguračného výboru.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies