Trojnásobný majster SR Kozlík novou posilou Interu Bratislava

NETKY.SK • 9 Jún 2016, 17:16 • 2 min
Trojnásobný majster SR Kozlík novou posilou Interu Bratislava

BRATISLAVA - Trojnásobný majster Slovenska s dlhoročnými skúsenosťami z reprezentácie Marek Kozlík sa stal posilou basketbalového klubu Inter Bratislava.

slovakia

left justify in out

Informáciu o dohode s 29-ročným defenzívnym špecialistom priniesla internetová stránka jeho nového zamestnávateľa. Kozlík od roku 2012 pôsobil v konkurenčnom Komárne. V minulosti hral aj za Pezinok, Handlovú a Plzeň.

"V prvom rade celá moja rodina pochádza z Bratislavy. Som odchovanec klubu a vždy tu bolo čosi, čo ma ťahalo späť. Naozaj však neviem povedať, prečo sa to stalo až teraz. Štyri roky v Komárne boli nádherné, ale človek občas potrebuje aj zmenu a nové výzvy. Takisto som bral ohľad na to, že to bude dobré pre rodinu. Tiež ma oslovili plány, ktoré mi predostrelo vedenie Interu. Zrejme to teda bola kombinácia týchto faktorov, ktorá pri rozhodovaní zohrala úlohu," povedal 186 cm vysoký rozohrávač či krídelník, ktorý sa usadil vo Viničnom pri Pezinku.

Marek Kozlík je šiestym členom kádra, s ktorým chce BK Inter, trojnásobný slovenský a predtým štvornásobný federálny šampión, vyrukovať do súťažného ročníka 2016/17. Už skôr klub prezradil, že sa dohodol na pokračovaní spolupráce s Goranom Bulatovičom, Martinom Bílikom, Miroslavom Páleníkom a Tomášom Mrvišom. Od mestského rivala z Karlovky prišiel Lukáš Hoferica.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies