Trofej Muž zápasu dostal Kozáčik od Karembeu, od Harta má dres

NETKY.SK • 21 Jún 2016, 17:24 • 2 min
Trofej Muž  zápasu dostal Kozáčik od Karembeu, od Harta má dres

VICHY - Cenné futbalové relikvie si po zásluhe odniesol z drámy v Saint-Étienne slovenský brankár Matúš Kozáčik. Mužovi zápasu podľa UEFA odovzdal trofej bývalý francúzsky majster sveta Christian Karembeu. A po zápase si opora medzi troma žrďami debutanta na turnaji vymenila dres aj s anglickým kolegom Joeom Hartom.

slovakia

left justify in out

Obaja Kozáčikovi po bezgólovej remíze s Anglickom, ktorá tímu trénera Jána Kozáka takmer isto bude stačiť na postup do osemfinále, pogratulovali k dobrému výkonu. S bývalým manželom slovenskej topmodelky Adriany Sklenaříkovej si však "Koza" veľa slov pri odovzdávaní trofeje nevymenil:

 

"Ani nie. Pogratuloval mi, samozrejme. Ja som bol rád, že som sa mohol stretnúť s takýmto veľkým futbalistom," povedal 32-ročný gólman českého majstra Viktorie Plzeň na mediálnom termíne slovenskej reprezentácie vo Vichy. Pre čerstvé ocenenie pozíciu vo vitríne ešte nehľadá, ale problém s tým veľký nebude: "Zatiaľ ešte nemám, ale myslím, že na nejakom peknom mieste bude."

 

Po zápase si slovenská jednotka vymenila dres aj s anglickým náprotivkom Hartom: "Poblahoželal mi a vymenili sme si dresy, čo si tiež veľmi cením. Je to veľká osobnosť. Som rád, že som si proti nemu zachytal. A že sme v tom zápase uspeli."

 

Slováci v osemfinále môžu dostať veľmoci ako Nemecko či Španielsko, ale aj Chorvátov alebo Poliakov. Sám Kozáčik nemá želaného súpera, rád by sa ale vyhol obhajcom titulu zo Španielska. "Želanie ani nie. Budeme sledovať ďalšie zápasy a budeme v očakávaní, koho dostaneme. Tu si už človek príliš nevyberie. Kvalita tímov je obrovská. Uvidíme, koho dostaneme. So Španielmi sme už hrali v kvalifikácii, takže možno nejakého iného súpera."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies