Trnave sa zranil Vlasko, lídrovi súťaže nebude k dispozícii ani brankár Vantruba

NETKY.SK • 27 Marec 2018, 11:05 • 2 min
Trnave sa zranil Vlasko, lídrovi súťaže nebude k dispozícii ani brankár Vantruba

Trnava - Stredopoliar trnavského Spartaka Ján Vlasko neabsolvoval pondelkový tréning a pravdepodobne vynechá najbližší súboj 3. kola nadstavbovej časti Fortuna ligy skupiny o titul na pôde Dunajskej Stredy (1. apríla o 15.20 h).

slovakia

left justify in out

"Kreatívny stredopoliar si s najväčšou pravdepodobnosťou bude musieť od futbalu na určitý čas oddýchnuť. Dobrou správou však je, že do tréningového procesu už naskočil stopér Boris Godál, ktorý pre problémy s meniskom vynechal súboj so Žilinou," informoval portál trnavskyhlas.sk.

 

Lídrovi súťaže nebude k dispozícii pre problémy s ramenom brankár Martin Vantruba. Medzi troma žrďami by sa proti DAC-u mal objaviť Martin Chudý. Na zozname zranených je od prvého jarného kola aj ľavý obranca Matúš Čonka. Na krajské derby dostali fanúšikovia Spartaka Trnava k dispozícii 500 vstupeniek, zatiaľ sa predala zhruba polovica z nich.

 

img

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies