Trnava proti Žiline napokon v Zlatých Moravciach

NETKY.SK • 30 Marec 2017, 13:23 • 2 min
Trnava proti Žiline napokon v Zlatých Moravciach

TRNAVA - Zápas 26. kola futbalovej Fortuna ligy 2016/2017 Spartak Trnava - MŠK Žilina sa bude hrať v Zlatých Moravciach. TASR o tom informoval trnavský klub prostredníctvom oficiálnej tlačovej správy.

slovakia

left justify in out

Počas kontrolného dňa o tom rozhodol dodávateľ trávnatej plochy spolu so súdnym znalcom. Napriek dodaniu a položeniu trávnatých kobercov, ktoré sa uskutočnilo podľa časového harmonogramu, nebude hracia plocha City Arena - Štadióna Antona Malatinského pre duel s MŠK Žilina k dispozícii.

 

"Na základe zlého počasia v Holandsku došlo k čiastočnému narušeniu celistvosti mačinového profilu (znaky povrchového zahnitia a zrednutie trávnatého vlasu), ktorý bude mať za následok predĺženie zakorenenia a vytvorenie celistvého profilu," uvádza dodávateľ. Fortunaligový klub FC Spartak Trnava rozhodnutie dodávateľa rešpektuje a okamžite našiel riešenie svojho prechodného domovského stánku. Po viacerých pozitívnych skúsenostiach so zástupcami FC ViOn Zlaté Moravce, sa rozhodol pre tento štadión. Súboj sa odohrá v nezmenenom dátume a čase, teda v nedeľu 9. apríla od 15.20 hod. Duel prinesie v priamom prenose TV Dajto.

 

Vzhľadom k cestovným nákladom do Zlatých Moraviec a nečakanej zmene miesta zápasu stanovil klub nižšiu cenu vstupného a to vo výške 4 eur. V prípade detí a dôchodcov sa z neho odráta 50 percent, čiže cena vstupenky bude 2 eurá. V dôležitom ligovom stretnutí proti lídrovi súťaže sa mužstvo bude spoliehať na početnú divácku podporu. Vstupné bude nasledovné: 13-69 rokov - 4 eurá, do 13 rokov - 2 eurá, nad 70 rokov - 2 eurá, ZŤP: vstup voľný.

 

Lístky si priaznivci "andelov" môžu zakúpiť od stredy 5. apríla na čerpacej stanici ViOn a v deň stretnutia v pokladniach na štadióne, v čase od 13.00 hod. až do samotného výkopu. Permanentky platia aj pre tento zápas, jej držiteľ sa ňou preukáže pri pokladni. Pokladníčka ho následne zaeviduje a vydá mu nulový lístok na miesto, ktoré si vyberie. Dôležité je, aby si permanentkári nulové lístky odložili. Pri kúpe novej permanentky v budúcej sezóne sa ním preukážu a od vedenia klubu získajú benefit. Rovnako vyššie spomenuté platí pre všetkých, teda biznis aj VIP. Novinári sa pre tento duel nemusia akreditovať.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies