Triumf Rusiek oslavovali na pyžamovej párty v Bostone

NETKY.SK • 10 Február 2014, 15:24 • 2 min
Triumf Rusiek oslavovali na pyžamovej párty v Bostone

SOČI - Paškevičová krotí nadšenie spoluhráčok po výhre nad Nemkami.

slovakia

left justify in out

Počas zápasu hokejistiek Ruska s Nemkami na zimných olympijských hrách v Soči sa konala na opačnom konci zemegule veľká pyžamová párty. Víťazstvo zbornej 4:1 v nedeľňajšom prvom súboji oboch tímov na olympijskom turnaji sledovala v Bostone veľká skupina ľudí, ktorí sa poznajú s priateľom ruskej útočníčky Jekateriny Paškevičovej.

Ruska žije v metropole štátu Massachusetts s priateľom Markom a má v meste veľa priateľov. Súboj olympijského turnaja sledovali v televízii. "V USA mali o zápas záujem. Dostala som množstvo telefonátov od priateľov z tejto krajiny a všetci mi hovorili, že súboj sledovali v pyžamách. Viacero ľudí podľa môjho priateľa náš triumf mohutne oslávilo," povedala pre ONS Paškevičová. 

Štyridsaťjedenročná útočníčka krotí emócie po prvom víťazstve a svoje oveľa mladšie spoluhráčky chce usmerniť, aby ešte nelietali v oblakoch. Do záverečnej tretiny s Nemkami vstupovali za stavu 0:1, ale v priebehu prvých desiatich minút tretej časti výsledok otočili a dokráčali k pohodlnému víťazstvu. "Bolo neuveriteľné vidieť reakcie hráčok i fanúšikov. Nové a mladé hokejistky v tíme získali ďalšie sebavedomie. Dnes sme však mali schôdzku a tréner Michail Čekanov nám povedal, aby sme zabudli na zápas. Bol to iba prvý duel a čaká nás ešte dlhá cesta. Ešte sme nič nevyhrali," uviedla Paškevičová. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies