Tréner Valverde skončil vo Valencii

NETKY.SK • 2 Jún 2013, 12:18 • 2 min
Tréner Valverde skončil vo Valencii

VALENCIA - Tréner Ernesto Valverde nebude pokračovať na lavičke španielskeho klubu FC Valencia v nasledujúcej sezóne. Štyridsaťdeväťročný kouč oznámil svoj odchod po sobotňajšej prehre v rámci záverečného 38. kola Primera División na ihrisku FC Sevilla 3:4. Mužstvu sa napokon nepodarilo kvalifikovať do Ligy majstrov 2013/2014, v poslednom kole sa dostal na štvrtú priečku San Sebastián po víťazstve v La Coruni (1:0). Valverde uviedol, že o svojom odchode sa rozhodol už dávnejšie, ale nechcel to oznámiť verejnosti za účelom udržania súťaživého ducha tímu.

slovakia

left justify in out

Španielsky kormidelník prišiel na východné pobrežie Pyrenejského polostrova v decembri, keď podpísal kontrakt na pol roka. Klub mal viaceré finančné problémy a menil sa aj prezident. Najhorúcejším kandidátom na post trénera Valencie je Miroslav Dukič, ktorý v sobotu absolvoval posledný duel na lavičke konkurenčného Valladolidu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies