Tréner Bayernu Guardiola verí v zisk treble

NETKY.SK • 29 Október 2015, 18:43 • 2 min
Tréner Bayernu Guardiola verí v zisk treble

MNÍCHOV - Španielsky futbalový tréner Bayernu Mníchov Pep Guardiola pociťuje šancu vyhrať treble.

slovakia

left justify in out

Záležať podľa neho bude na tom, či sa Bavorom podarí sústrediť na svoje výkony až do posledného hvizdu v sezóne. Hnacím motorom pre úspech by sa mali stať doterajšie suverénne výkony v nemeckej I. bundeslige, kde si Bayern na čele drží sedembodový odstup od Borussie Dortmund, a taktiež úspešné ťaženie v Lige Majstrov a nemeckom pohári.


Aj napriek tomu Guardiola upozorňuje na fakt, že vojna ešte stále nie je vyhratá. Bývalý tréner Barcelony má optimistickú náladu a verí v treble, pokiaľ sa budú jeho zverenci držať nohami pri zemi. "Som presvedčený o tom, že budeme bojovať o zisk trofejí do úplného konca, ak si hráči, tréneri aj klub udržia momentálnu formu," vyjadril Guardiola svoje pocity na tlačovej konferencii.


"Pre mňa ako trénera je najpodstatnejšie to, že si hráči uvedomujú fakt, že Ligu Majstrov, bundesligu ani DFB-Pokal zatiaľ nevyhrali. Je len október. Nič nemáme vyhraté a dobojované. Rovnako neexistuje nič ako bezchybnosť. Momentálne sa nám darí, ale nikdy neviete, dokedy to potrvá. Musíme byť hladní po lopte v každom zápase. S individuálnymi kvalitami, ktoré máme, môže všetko dobre dopadnúť, ak budeme mať loptu na našich kopačkách," dodal bývalý kouč FC Barcelona.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies