Trenčín skúša českého útočníka Štěpána Novotného

NETKY.SK • 22 August 2014, 15:11 • 2 min
Trenčín skúša českého útočníka Štěpána Novotného

TRENČÍN - Hokejový extraligista Dukla Trenčín môže v najbližších dňoch predstaviť ďalšiu zaujímavú posilu.

slovakia

left justify in out

Vedenie klubu povolalo na skúšku českého útočníka Štěpána Novotného, ktorý v minulosti pôsobil v Košiciach či Leve Poprad.
     

Novotný nastúpil v žltočervenom drese v piatkovom prípravnom stretnutí na ľade prvoligistu z Trnavy. Podľa oficiálneho profilu Dukly na facebooku pracuje vedenie klubu na jeho angažovaní. Dvadsaťtriročný krídelník začínal s hokejom v pražskej Sparte, odkiaľ v roku 2005 odišiel do zámoria. V sezóne 2011/2012 sa vrátil do Európy, kde obliekal dresy Tatranských vlkov v MHL či HC Lev Poprad v KHL. O rok neskôr dohral sezónu v Košiciach a v uplynulom ročníku hrával za Plzeň či Kometu Brno.
     

Trenčania tak počas letnej prestávky naďalej aktívne dopĺňajú káder. V jej priebehu prišlo z Piešťan útočné duo Tibor Melichárek - Vladimír Nemec, defenzívu doplnili Patrik Husák, Lukáš Kozák, Ondrej Zošiak, Tomáš Bokroš či lotyšský reprezentant Janis Andersons. Brankárskou jednotkou v blížiacej sa sezóne bude ďalšia nová tvár v tíme Branislav Konrád. Niekoľko ďalších hráčov je v súčasnosti pod hradom Matúša Čáka na skúške, vedenie klubu rokuje o zmluve aj s útočníkom Jakubom Gašparovičom či ďalším Čechom Radkom Dlouhým.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies