Traja zranení sú stále vo veľmi vážnom stave, ale stabilizovaní

NETKY.SK • 31 August 2010, 11:58 • 2 min
Traja zranení sú stále vo veľmi vážnom stave, ale stabilizovaní

Traja zranení sú stále vo veľmi vážnom stave, ale stabilizovaní

slovakia

left justify in out

Traja zranení z pondelňajšej (30.8.) streľby v Devínskej Novej Vsi sú stále vo vážnom stave. TASR o tom informovala hovorkyňa Univerzitnej nemocnice Bratislava Rút Geržová. "Najmä pacient na Kramároch a pacient v nemocnici na Antolskej v Petržalke. Sú udržiavaní v umelom spánku a sú vo veľmi vážnom stave, ale zatiaľ stabilizovaní," povedala hovorkyňa, ktorá však upozornila, že v týchto dvoch prípadoch môže stále kedykoľvek dôjsť k zmene.
Ako ďalej uviedla, zraneného, ktorého operovali v ružinovskej nemocnici, lekári prebrali z umelého spánku. "Komunikuje, tak azda možno hovoriť o miernom zlepšení jeho zdravotného stavu," poznamenala Geržová. Ďalších päť pacientov hospitalizovaných v Univerzitnej nemocnici je podľa jej slov relatívne ľahšie zranených. "Tí boli včera operovaní, alebo niektorí ani nemuseli byť operovaní, sú pri vedomí a komunikujú," uzavrela.
Pondelňajšia streľba v Devínskej Novej Vsi si vyžiadala až 15 zranených, ktorí v sanitkách smerovali do všetkých bratislavských nemocníc. V súvislosti s incidentom zasahovalo päť ambulancií rýchlej lekárskej pomoci a päť rýchlej zdravotníckej pomoci.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies