Tragická dopravná nehoda: Zahynulo dievčatko (†2) a dôchodca (†79), chlapca (4) previezol do nemocnice vrtuľník

NETKY.SK • 11 September 2016, 23:20 • 2 min
Tragická dopravná nehoda: Zahynulo dievčatko (†2) a dôchodca (†79), chlapca (4) previezol do nemocnice vrtuľník

BOTTOVO - Pri dnešnej dopravnej nehode v okrese Rimavská Sobota zomreli 2-ročné dievčatko i 79-ročný muž. Pre agentúru SITA to potvrdila banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová s tým, že nehoda sa stala okolo 12:00 neďaleko obcí Bottovo a Rimavská Seč.

slovakia

left justify in out

"Pri odbočovaní vľavo nedal 79-ročný vodič osobného auta Chevrolet Aveo prednosť autu značky BMW, ktoré išlo po hlavnej ceste a autá sa zrazili. Auto značky BMW po náraze odhodilo do priekopy," pokračuje hovorkyňa s tým, že 79-ročného vodiča previezli do nemocnice v Rimavskej Sobote. Jeho jeden spolujazdec sa pri nehode zranil a v nemocnici ho ošetrili. 

 

"Auto BMW viedol 24-ročný vodič, okrem neho boli v aute štyria spolujazdci. Dvojročné dievčatko zraneniam na mieste nehody podľahlo, štvorročného chlapčeka so zraneniami previezli vrtuľníkom do banskobystrickej nemocnice. Vodiča, vodičovu matku i sestru previezli do nemocnice v Rimavskej Sobote," zhrnula Faltániová a dodala, že u vodiča auta BMW alkohol nezistili. Škodu na autách podľa policajnej hovorkyne odhadli na 5-tisíc eur. Polícia začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. 

 

Ako TASR informovala hovorkyňa ATE Zuzana Hopjaková, pilot vrtuľníka pristál v blízkosti miesta dopravnej nehody. "Lekár leteckých záchranárov si od posádky rýchlej lekárskej pomoci prevzal zraneného chlapca s poruchou vedomia," uviedla k zásahu.

 

Po zaistení dýchacích ciest a napojení na umelú pľúcnu ventiláciu bol pacient s tzv. polytraumou transportovaný do Detskej fakultnej nemocnice v Banskej Bystrici.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies