Tragédia v Humennom, mladík vyskočil z okna, predtým vraj zabil matku

NETKY.SK • 8 Február 2013, 12:29 • 2 min
Tragédia v Humennom, mladík vyskočil z okna, predtým vraj zabil matku

Tragédia v Humennom, mladík vyskočil z okna, predtým vraj zabil matku - Krimi Na Košickej ulici v Humennom sa dnes krátko po 10. 00 h stala tragédia.

slovakia

left justify in out

imgNa Košickej ulici v Humennom sa dnes krátko po 10.00 h stala tragédia. Mladý muž vo veku 23 rokov tam údajne usmrtil svoju 52-ročnú matku a následne vyskočil z bytu na 7. poschodí. 

Ako informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Daniel Džobanik, mladík mal po hádke zabiť svoju matku nožom a následne nato vyskočiť z okna bytu, kde došlo k spomínanej tragédii.

Okolnosti prípadu momentálne prešetruje na mieste privolaná polícia. 

"Mladík bol nájdený na chodníku pred bytovým domom. Mal viacero ťažkých zranení, takzvanú polytraumu, no bol pri živote," informoval TASR hovorca Záchrannej zdravotnej služby SR Boris Chmel s tým, že 23-ročného muža následne previezli sanitkou do humenskej nemocnice.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies