Tottenham sa vraj už dohodol s Realom na prestupe Bala

NETKY.SK • 20 August 2013, 16:12 • 2 min
Tottenham sa vraj už dohodol s Realom na prestupe Bala

MADRID - Historicky najdrahší futbalový prestup je vraj už hotovou vecou. Tvrdí to renomovaný taliansky novinár Gianluca Di Marzio, ktorého považujú za "muža s dobrými informáciami o prestupoch, ktorý sa nezvykne mýliť". Ten na svojom blogu uviedol, že madridský klub zaplatí anglickému Tottenhamu Hotspur 93 miliónov libier (takmer 110 miliónov eur) za prestup 24-ročného waleského reprezentanta Garetha Bala.

slovakia

left justify in out

Bližšie nešpecifikovanou súčasťou transferu má byť portugalský obranca Fabio Coentrao, ktorý chce z kráľovského klubu odísť. Ak by sa tieto informácie potvrdili, išlo by o nový rekord vo výške prestupovej čiastky, ktorý doteraz drží Cristiano Ronaldo. Ten prišiel tiež do Realu Madrid, ale z Manchestru United, za 80 miliónov libier (cca 94 miliónov eur). "K prestupu Bala do Realu naozaj príde. Dohoda o transfere sa v ostatných hodinách veľmi zreálnila," napísal spomenutý Gianluca Di Marzio.

Gareth Bale je momentálne zranený a podľa najčerstvejších informácii nebude môcť nastúpiť na ihrisko skôr ako v septembri. Bývalý hráč Southamptonu nehral od 16. júla, keď si v prípravnom zápase proti Swindonu privodil zranenie zadného stehenného svalu. Teraz ho trápi chodidlo.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies