Topmodelka Michaela Kocianová sa teší na sviatky s rodinou

NETKY.SK • 23 December 2015, 13:17 • 2 min
Topmodelka Michaela Kocianová sa teší na sviatky s rodinou

BRATISLAVA - Topmodelka agentúry Elite Michaela Kocianová sa na Vianoce teší z viacerých dôvodov, no asi najviac na oddych a tiež fakt, že ich strávi so svojou rodinou.

slovakia

left justify in out

„Vianoce budem, ako každý rok, tráviť doma s rodinou. Po novom budú s nami aj sestrin manžel a bratova priateľka, tak sa veľmi teším. Štedrý deň u nás pravidelne začína príchodom všetkých detí k rodičom, čiže mojich súrodencov a mňa, a spoločne staviame a zdobíme stromček. Ja mám okrem toho na starosti aj betlehem. Haha, celkom sa mi to darí,“ neubránila sa úsmevu Kocianová.


Na štedrovečernom stole nesmie okrem kapustnice, ryby a šalátu chýbať ani dobré víno. „Od nejakých špeciálnych tradícií sme upustili, ale spoločnú sviatočnú večeru si veľmi užívame, pretože je len malo príležitostí, kedy sme všetci spolu. Štedrá večera sa skladá z kapustnice s hubami, rýb a zemiakového šalátu. A, samozrejme, je na stole veľa sladkostí, dezertov a dobré vínko,“ prezradila.


Čo sa týka osláv príchodu nového roka, modelka sa pripravuje na exotický výlet do tepla. „Silvester plánujem oslavovať v Thajsku, na čo sa už nesmierne teším. Chcem veľa cestovať a vidieť čo najviac za sedem dní, ktoré tam strávim,“ podelila sa so svojimi plánmi.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies