Tom Cruise triumfuje vo štvrtom pokračovaní Mission Impossible

NETKY.SK • 4 Január 2012, 08:54 • 2 min
Tom Cruise triumfuje vo štvrtom pokračovaní Mission Impossible

Tom Cruise triumfuje vo štvrtom pokračovaní Mission Impossible

slovakia

left justify in out

img

Hviezda akčných filmov zo série Mission: Impossible - Tom Cruise - nadviazal štvrtým pokračovaním na predchádzajúce úspechy, dokonca ich aj prekonal.
Film Mission: Impossible - Ghost Protocol zarobil za prvý, predĺžený víkend nového roka v kinách v USA a v Kanade ďalších 31,3 milióna dolárov (takmer 24,2 milióna eur), uviedla tlačová agentúra DPA.
Kým film Mission Impossible III získal v pokladniciach kín v roku 2006 celkovo 134,03 milióna dolárov, "štvorka" s Tomom Cruisom už po 17 dňoch zarobila 134,1 milióna dolárov.
Na druhom mieste amerických filmových rebríčkov sa udržal príbeh o detektívovi Sherlock Holmes: A Game of Shadows (Sherlock Holmes: Hra tieňov).
"Trojkou" vo víkendových zárobkoch bola animovaná komédia Alvin and the Chipmunks: Chip-Wrecked (Alvin a Chipmunkovia 3), ponúkajúca príbeh o výlete na lodi a stroskotaní.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies